Sala „Călinescu” – capitala fotbalui pentru elevii din Municipiul Iași

In perioada 15 noiembrie 2023 – 15 martie 2024, Școala Gimnazială „George Călinescu” este gazda derulării secțiunii de fotbal a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

În Sala „Călinescu” se vor desfășura diverse partide de fotbal la categoriile U8, U10, U12 și U14, meciuri ce oferă un spirit de fair-play și un interes major din partea participanților și părinților acestora, dar și elevilor școlii noastre!

În dimineața zilei de 23 noiembrie 2023, reprezentativa de fotbal U14 a Școlii Gimnaziale „George Călinescu” a participat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza I pe municipiul Iași, etapa găzduită de Școala Gimnazială “Alexandru cel Bun”.

Echipa noastră și-a demonstrat valoarea, abilitățile și determinarea în fața unor adversari de calibru – Școala Gimnazială “Ion Simionescu” U14 (câștigătoarea pe județul Iași a ediției 2022!) și Liceul Teoretic “Miron Costin” U14, reușind să câștige ambele meciuri cu același scor: 3-2!

Succes reprezentativei noastre în finala pe zonele Dacia – Alexandru cel Bun – Galata în care va întâlni pe Școala Gimnazială “Alexandru Vlahuță”!